Om oss

Ekonomi är någonting som alltid är på tapeten, vare sig vi vill det eller inte. Det är alltid bra att ha koll på hur utvecklingen sker. När vi surfade runt på nätet märkte vi att det fattades en bra ekonomihemsida med information som passar alla och därför valde vi att starta en egen sida. Vårt mål är att utbilda er inom ekonomi på ett enkelt sätt.
Hos oss kommer du kontinuerligt att hitta information om nutida och framtida ekonomi. Ekonomi är någonting som är föränderligt och det är bra att ha lite koll på hur det ser ut. Oavsett om du kan något om ekonomi eller inte så kommer du att kunna använda dig av vår sajt. Målet är att vi ska finnas tillgängliga för alla individer, oavsett ålder, bakgrund och kunskap.
Vi kommer att ge dig råd och hjälp angående ekonomi och du får gärna kontakta oss ifall du har frågor eller tips om vad du vill att vi skriver om härnäst. Vi vill utbilda alla inom ekonomi på ett enkelt sätt då vi tycker att alla har en grundläggande rätt att ha koll på hur ekonomin ser ut och förändras. Vårt mål är att bli den största ekonomisajten i Sverige.