Välkommen på en klimatsmart eftermiddag i Kvillebäcken

Onsdagen den 4 juni kl 16-18 bjuder vi på en klimatsmart stund i Kvillebäcken med allt från självtömmande papperskorgar till elcyklar och lägenhetsvisningar. Så ta en paus från studentfiranden och semesterplanerande och tillbringa en grön och skön sommareftermiddag med oss.

Program 16.00-18.00

Cykelverkstad – Cykelköket Göteborg har med sig verktyg och goda råd för besökare som vill laga eller serva sina cyklar. Helt gratis.

Miljösmarta lösningar – Envac visar upp Göteborgs första självtömmande papperskorg och arrangerar en rad olika aktiviteter på temat återvinning. Bland annat blir det tipspromenad och rittävlingar.

Lägenhets- och markvisning – Representanter från de olika bostadsbolagen informerar om den nya stadsdelen och visar upp nya lägenheter och kommande byggen.

Testa en elcykel – Kvillebäcken är Göteborgs nya miljösmarta och cykelvänliga stadsdel. Provcykla en elcykel från Gaze-bike. Och om någon vill köpa en elcykel på plats har man ett specialerbjudande på fyra Gaze-Bikes för 8 500 kr styck (normalpris 9 500 kr).

Upptäck stadslivet – Du har väl inte missat allt nytt i Kvillebäcken? Lekplats, förskolor, saluhall, juicebarer, sushi, café, frisörer med mera. Besök de nyinflyttade verksamheterna. Dagen till ära bjuder de på både utlottningar och specialerbjudande.

Hur bygger man en blandstad?

Ända sedan start har visionen av Kvillebäcken som en levande blandstad varit en viktig fråga för alla oss som ingår i Kvillebäcken-konsortiet. En del av detta är att planera... Hur bygger man en blandstad?

Kvarteren

Vi är sju bolag som planerar, utvecklar och bygger det nya Kvillebäcken. På kartan för lottfördelningen ser du vilket bolag som är ansvarig för respektive kvarter/hus.... Kvarteren