Kville Saluhall

Vågmästareplatsen är en naturlig mötesplats som knyter ihop
nya och gamla Kvillebäcken. Hit lockas både Hisingsbor och
övriga göteborgare för att botanisera bland butiker med goda ostar,
korvar, kaffe, kryddor, grönsaker och frukt från hela världen.

 

Delikatesser


Ungerska delikatesser

Ungerska korvar, Jugoslavisk korv, fläsksvålar och andra delikatesser. Missa inte den Ungerska salamin och gulaschcrèmen.

www.saluhallenhisingen.se
Telefon 0707-90 66 97

 

 


Da Bello

Italienska Delikatesser av högsta klass. Egen olivolja (från 600 egna träd i Italien). Parmesan och parmaskinka som båda har 36 månaders lagring. Färsk pasta med olika fyllningar, pastasåser. Till våren öppnar de uteservering i solläge med runt 50 sittplatser. Missa inte det sicilianska bakverket Cannoli.

www.dabello.se
Telefon 0705-404831

 


Osthyveln

Deras ambition är den ständiga utmaningen att få kunderna att våga smaka, prova, känna olika dofter, lära sig nya användningsområden och att ge tips och råd om ost och tillbehör.

Välkomna på provsmakning med mycket smak och doft!

www.osthyveln.se
Telefon 0707-209232

 


Restaurang & Café


Wakal Taqueria

Wakal är en autentisk mexikansk taqueria som serverar hemlagad mexikansk street food tillagad på färska och främst ekologiska råvaror.

www.wakalstreetfood.se
Telefon 0768-25 59 25

 


The Grill

The Grill är precis som det låter, en grillrestaurang. Hos The Grill är det största fokuset på kött och hur det grillas. Allt kött som serveras kommer färskt från Akbars Chark och Svenska Gårdar som befinner sig nere i hallen och grillas ”á la minut”.

www.thegrill.se
Telefon 031-13 74 31/ 0737-77 02 72

 


Ceviche

Göteborgs första cevicheria och peruanska restaurang. Missa inte Perus nationalrätt ceviche som är en fiskfilé som gravas i citruslag.

www.tasteofperu.se
Telefon 031-146838

 


Greens for you

Vi som startat Greens for you har lång erfarenhet från friskvårds och restaurangbranschen. Vår vision är att kombinera dessa världar. Vi vill sprida en hälsosam livsstil till så många som vi kan.

www.greensforyou.se
Telefon 0736 562213

 


Okinawa Sushi

Okinawa är en nyöppnad asiatisk restaurang i Kville Saluhall som serverar fräsch och välpreparerad sushi samt de godaste wokrätterna från Asien. Välkomna till Okinawa på Kville Saluhalls plan 2.

www.okinawas.se
Telefon 031-21 66 68


Kött, Fisk & Chark


Akbars chark

Akbars Chark  har funnits i Göteborg sedan 1983 och grundades av Akbar Asgari som även är en av grundarna till Kville Saluhall. Akbars Chark har alltid specialiserat sig inom nöt- och lammkött och kan med Akbar som erfaren köttmästare med över 50 års erfarenhet erbjuda de finaste styckdetaljerna från just nöt och lamm. Allt kött är av högsta kvalité och det mesta kommer från välkända gårdar runt om i Sverige.

Telefon 031-23 34 42

 


Svenska gårdar

Den 11 juni slog Svenska Gårdar upp dörrarna till sin första butik i Sverige i prestigefyllda Kville Saluhall. På Svenska Gårdar har vi med omsorg valt ut ett fåtal gårdar som motsvarar vår höga kvalitetskrav vad gäller uppfödning, djurhälsa och slakt och som borgar för närhet och säkerhet och glada, harmoniska djur. Vi har omsorg om vårt kött hela vägen. För oss börjar bra matlagning redan på våra gårdar. Vårt sortiment i vår butik i Kville Saluhall består av de finaste styckningsdetaljerna från gris så som fläskfilé, stekfläsk, fläskkotlett, karré, kamben, revben mm samt ett urval av korvar och chorizo.

Telefon 031-23 34 42


Hisingens fisk

Garanterat färsk fisk, hemkokta skaldjur, hemgjorda sallader & såser. Hemlagad mat och mycket annat. Välkomna in! Har även försäljningsvagn på Backaplan.

Telefon 031 40 23 33

 

 


Bageri & Konditori


Cederleüfs & Svenheimers

Cederleüfs & Svenheimers är ett traditionellt bageri/konditori som använder oss av de bästa råvarorna, för att hålla en hög och fin kvalitet på våra bageri/konditorivaror.

www.cederleufssvenheimers.se
Telefon: 031-26 00 15

 

 


Frukt & Grönt


Kville Saluhall Frukt & Grönt

I början av mars var det premiär för Kville Saluhalls nya frukt- och grönsaksbutik, Kville Saluhall Frukt & Grönt. Med en ny och rolig inredning erbjuder Kville Saluhalls Frukt & Grönt ett brett och fräscht sortiment av frukt och grönsaker. Butiken satsar även på ekologiska varor. Välkomna till Kville Saluhalls Frukt & Grönt!

Telefon 031 23 16 00

 


Linneas Blomsterhörna

Allt i blommor, bra priser, bra kvalitet, färdig producerat, buketter för alla tillfällen samt blomsterkurser. Har även en butik på Herkulesgatan. Missa inte att det går att beställa och få blommor från Linneas Blomsterhörna levererade till dina kära via Euroflorist.

www.linneasblomsterhorna.se
Telefon 031 331 53 03

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara