På cykeln med Josefine

Våren står för dörren, solen ser ut att lysa på oss de kommande dagarna och det är dags att damma av cykeln. Vi har bett Josefine om hennes bästa cykelrunda i området. Så har du inget planerat i helgen, följer här fyra tips på hur du spenderar din helg bäst!

1. Hisingsparken
Bor du i Kvillebäcken har du tur – du har nämligen Göteborgs största parkområde runt hörnet (ja, jag googlade precis det). Fina motionsslingor, grill- och utsiktsplatser. Närheten till fin natur <3


Bild: Wikimedia commons

2. Second hand-runda
Du har både Emmaus, Smyrna Second hand, Antikmarknad och nyöppnade Kvillehyllan (på Kvilletorget) en kort cykeltur bort. Pausa turen vid Emmaus och still hungern hos grannen Jenin Grill (denna klassiker är ett måste att besöka som Hisingebor).

Bild: Kvillehyllan

3. Blomsterlandet på Backaplan
Stor butik med en massa skoj att stoppa i cykelkorgen. Gött att ha i närheten för den som gillar grönt!


Bild: Lisa Wahlström

4. Lindholmen Street Food Market
Sist men absolut inte minst – senaste tillskottet på den här sidan vattnet: Lindholmen Street Food Market (inspirerat av Copenhagen Street Food). Cykla dit hungrig/törstig och njut timvis. Helt såld på det här stället! Öppet varje lördag som det ser ut nu.

Bild: Josefine Erheden