Premiär för Lindholmen Street Food Market!

På lördag öppnar Göteborgs första street food-marknad här på Hisingen och det kan bli hur bra som helst. Lindholmen Street Food Market har bjudit in massa kockar, food trucks, lokala bryggerier & annat skoj. Och med skoj menar de DJ, pingisbord, film, och annat pyssel för barnen.

Utbudet av mat varierar vecka för vecka, du kan bland annat se fram emot kinesiska pork steambuns, thailändsk pad thai, grekisk gyros, italiensk arancini, surdegspizza, amerikanska burgare, chiliensk churrasco, franska ostron och mexicanska tacos. I stort sett alla kök kommer att ha vegetariska alternativ och ingen rätt kostar mer än 90 kronor. Det kommer även finnas mindre portioner för halva priset, så du kan testa flera rätter.

Efter premiären den första april, är planen att marknaden ska ha öppet alla lördagar i april förutom Påskafton. Därefter blir utvärdering för att se om och hur det ska bli en fortsättning.

Lindholmen Street Food Market äger rum 1 april mellan 12–18 i Kooperativet Lindholmens lokaler på Anders Carlssons gata 2–4.