Det händer massor i Lundby!

Det växer så det knakar i Kvillebäcken och i Lundby i stort. Det byggs och ibland känner jag inte igen mig från vecka till vecka. Men det bevaras och rustas upp också, som ett exempel på det är Kyrkbyns bibliotek.

Strax innan jul var det nyinvigning av Kyrkbyns bibliotek med pompa och ståt. Det var tal av kommunalråd och lokala politiker bland annat. Det var även lokala föreningar på plats. En av dessa föreningar var Lundby Hembygdsförening som håller till i Kyrkbyskolan som ligger på Prästvägen 11.

Kyrkbyns biblioteket som i år firar 60 år har renoverats varligt och fått behålla sin 50 tals känsla som passar väl in i miljön i Kyrkbyn. Vill man gå tillbaka mer än 60 år  i Lundbys historia är ett tips att kontakta hembygdsföreningen.

Livet här i Lundby blir så rikt på upplevelser som vi gör det till!

 

majly

Majly Larsson en av alla aktiva i Lundby Hembygdsförening

Spara

Spara