Se barnens Kvillebäcken i saluhallen

En hushörning, en häst som kör en motorcykel och en hundkyrkogård mellan husen – vissa av förslagen överraskade, andra var kanske mer väntade – en gunga och en buss som bromsar, en lyftkran, en lekpark och ett hus.

En av Nya Kvillebäckens byggherrar bjöd nyligen in boende för att tycka till kring områdets fortsatta utveckling och en förberedelse inför mötet var att prata med en grupp som verkligen tänker utanför boxen.

–  Vi ville veta vad de minsta kvillebäckarna hade för tankar om sina kvarter så vi tog kontakt med förskolorna på Fjärdingsgatan och Gustaf Dahlénsgatan och vi blev inte besvikna, säger Veronica Hansen på Bonava.

Att få nya oväntade impulser är viktigt för alla bolag och när de nya perspektiven är så här fina och charmiga så är det bara en bonus.

–  Vi blev så imponerade av barnens teckningar att vi ville dela med oss, så nu hänger de i Kville Saluhall, kom gärna och titta!